al contingut a la navegació Informació de contacte

NOVETATS EN EL SERVEI D'AIGUA POTABLE

DIJOUS 25 FEBRER 2021

Aquest 2021 rebrem dos rebuts d'aigua: cap a l'abril pagarem l'aigua consumida durant tot el 2020 a través de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de la Diputació de Lleida, com s'ha fet aquests darrers anys. Però les lectures, la gestió i el cobrament de rebuts del 2021 ho farem a través de l'empresa CASSA i repartirem el rebut de manera semestral: al juliol pagarem l'aigua consumida durant la primera meitat del 2021 i l'aigua de la segona meitat del 2021 la pagarem a principi del 2022. La taxa municipal per aquest any es manté igual (0,50€/m3). 

Un altre canvi aquest 2021 el fem en el control i el manteniment de la xarxa d'aigua potable als nuclis del Pla de Sant Tirs, Adrall, Arfa i la Parròquia d'Hortó: l'1 de gener ha entrat en vigor el contracte que l'Ajuntament ha firmat amb l'empresa CASSA per fer les tasques de control, seguiment i manteniment de la xarxa d'aigua potable dels quatre pobles més grans del municipi. La titularitat i la gestió del servei continua sent de l'Ajuntament, però considerem que cal fer un pas endavant en la seva professionalització. El contracte és de moment per sis mesos i properament us comunicarem el telèfon d'urgències al qual hauren de trucar si teniu cap incidència en el servei.

Aquest any continuarem invertint esforços en la millora de la xarxa: hi destinarem pràcticament tots els 78.054 euros que ens reportarà el pla de salut de la Diputació de Lleida en matèria d'inversions, i en les properes setmanes demanarem noves subvencions a l'Agència Catalana de l'Aigua per actuar en captacions arreu del municipi, i per abastir d'aigua les Bordes d'Arfa. 

 

Document Actions